Βλέποντας τον έναν στόχο μετά τον άλλο να χάνονται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναθεωρεί και προσπαθεί να καλύψει γρήγορα κάποια κενά του ρόστερ.

«Ναυάγιο» με Φρένκι ντε Γιονγκ, ναυάγιο με Αντριάν Ραμπιό κι έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου αναγκάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της.

Σύμφωνα με την «Athletic» στη λίστα της Γιουνάιτεντ είναι ο εξτρέμ της Τσέλσι, Κρίστιαν Πούλισικ. Ο παίκτης δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Τόμας Τούχελ και επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά ενώ εξετάζεται ακόμα και η περίπτωση του δανεισμού του παίκτη. Βέβαια, για τον Πούλισικ ενδιαφέρονται τόσο η Νιουκάστλ όσο και η Γιουβέντους.

Η ισπανική «Diario Sport» αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντεστ. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «μπλαουγκράνα». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές συζητούν είτε για δανεισμό για ένα χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, είτε για απευθείας μεταγραφή, με τη Μπαρτσελόνα να αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 20 εκ. ευρώ, την ίδια ώρα που η Γιουνάιτεντ προσφέρεται να δώσει 17 εκ. για τον ταλαντούχο δεξί μπακ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, το όνομα που αποτελεί διακαή πόθο για τον αγγλικό σύλλογο είναι ο Καζεμίρο. Η περίπτωσή του όμως μοιάζει αρκετά δύσκολη καθώς ο Κάρλο Αντσελότι τον υπολογίζει κανονικά θεωρώντας τον απαραίτητο στα πλάνα του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Έρικ Τεν Χαγκ ψάχνει τρόπους και λύσεις ώστε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της Γιουνάιτεντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!