Η Τσέλσι δεν λέει να... ηρεμήσει από τους τραυματισμούς - Νέο «θύμα» ο Ενγκολό Καντέ που θα μείνει εκτός για δύο μήνες ακόμα.

Η… γκαντεμιά φαίνεται να κυνηγάει την Τσέλσι. Βέβαια, άτυχος στάθηκε ξανά και ο Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος διεθνής άσος της Τσέλσι, τραυματίσθηκε κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Τότεναμ (2-2) και αναγκάσθηκε ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, προς το τέλος της αναμέτρησης. 

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, ο κορυφαίος μέσος, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Αύριο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και ο τρόπος αποθεραπείας. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Καντέ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων, για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ευχή του Τούχελ είναι να τον δει ξανά στα γήπεδα και άμεσα. Και όχι μόνο αυτό. Να τον δει να πιάνει τα standards που είχε προ ετών. Εκείνος ο Ενγκολό Καντέ λείπει από την Τσέλσι και δεν είναι κοινό μυστικό. Όλοι το γνωρίζουν και ευελπιστούν σε μία ακόμα τέτοια σεζόν όπως αυτή που οι μπλε αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια!