Απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε ότι δέχεται ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Γιοακίμ Άντερσεν, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Ντάργουιν Νούνιες.

Πάρα πολλά απειλητικά μηνύματα έχει δεχθεί για τη ζωή του ο Γιοακίμ Άντερσεν! Ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας πρωταγωνίστησε σε μια φάση με τον Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τον τρόπο που τον μαρκάρουν με τον Άντερσεν να τον σπρώχνει.

Ο Νούνιες έχασε την ψυχραιμία του και κινήθηκε απειλητικά με το κεφάλι προς τον αντίπαλό του. Ο Ουρουγουανός αποβλήθηκε και θα απουσιάσει από τα επόμενα τρία παιχνίδια των «ρεντς», που έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα στα social media του Άντερσεν υπάρχει καταιγισμός απειλητικών μηνυμάτων που αφορούν τόσο για τη δική του ζωή όσο και της οικογένειας του!

Ο Γιοακίμ Άντερσεν δημοσίευσε σε screenshots κάποιες από αυτές τις απειλές που δέχθηκε στο Instagram και σχολίασε:

«Δέχθηκα περίπου 3 με 4 χιλ. μηνύματα χθες το βράδυ. Καταλαβαίνω ότι υποστηρίζετε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να δείχνετε και λίγο σεβασμό». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!