Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 20 μέρες θα παραμείνει ο Άνχελ Ντι Μαρία μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στον προσαγωγό.

Άτυχος στάθηκε ο Άνχελ Ντι Μαρία στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Ντι Μαρία ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και αναμένεται να λείψει από τα παιχνίδια με Σαμπντόρια (εκτός), Ρόμα (εντός) και Σπέτσια (εντός).

H κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες δέκα μέρες. Ο Αργεντινός στη νικηφόρα πρεμιέρα της Γιουβέντους επί της Σασουόλο κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να δώσει την ασίστ για το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Έτσι, ο Ντι Μαρία προστέθηκε στον ήδη μεγάλο κατάλογο με τους τραυματίες της ομάδας του Αλέγκρι. Φυσικά εκτός δράσης παραμένουν και οι πολύτιμοι Μόιζε Κεν, Πολ Πογκμπά, Αντριέν Ραμπιό, Βόιτσιεχ Σέζνι  και Φεντερίκο Κιέζα.

Παρακάτω ακολουθεί και το δημοσίευμα της «La Gazzetta dello Sport» σχετικά με τον τραυματισμό του Άνχελ Ντι Μαρία:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!