«Βόμβα» στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν ρίχνουν γαλλικά ρεπορτάζ καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να διώξει τον Νεϊμάρ. 

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία ρίχνει «βόμβα» στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να διώξει τον Νεϊμάρ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος, Ρομέν Μολίνα, έγραψε στο Twitter:

«Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην Παρί, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)».

Η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe» δίνει συνέχεια στην κόντρα των δύο «αστέρων».

Το προσεχές διάστημα, θα υπάρξει συνάντηση των… εμπλεκόμενων μερών, προκειμένου να εξακριβωθεί τί συμβαίνει ανάμεσα στους δύο «αστέρες» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Παρόντες, θα είναι οι δύο παίκτες, ο Κριστόφ Γκαλτιέ και ο Λουϊς Κάμπος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η εφημερίδα προσθέτει, πως από το περιβάλλον του Εμπαπέ «διαρρέεται» πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εντάσεις, ειδικά από την στιγμή που, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια ιστορία μεταξύ του συλλόγου και του Νεϊμάρ. Μένει, ασφαλώς, να διαπιστωθεί, πώς θα διαχειριστούν αυτήν την υπόθεση, οι νέοι ιθύνοντες της ομάδας.

Πάντως, ο Εμπαπέ δεν θα ήταν… αντίθετος στην ιδέα μιας αποχώρησης του Νεϊμάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!