Κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Μπερνάρντ φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντ και το μένω που απομένει να είναι μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Το έργο του «τριφυλλιού» είναι σίγουρα δύσκολο, όμως το όφελος που θα έχει αν καταφέρει να υλοποιήσει μία τέτοια κίνηση θα είναι τεράστιο.

Από την περσινή σεζόν, ο Μπερνάρντ αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Αλ Σαρίγια. Είχε αρκετά καλή παρουσία παίζοντας σε 31 παιχνίδια στα οποία σημείωσε έξι τέρματα κι έδωσε πέντε ασίστ βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Όμως, ένα τέτοιο πρωτάθλημα δεν ταιριάζει στις φιλοδοξίες του. Μην ξεχνάμε πως ακόμη είναι 29 ετών. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Στόχος του να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του. Ξέρεις πως ανήκει και πρέπει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον και ο Μπερνάρντ μοιάζει να είναι έτοιμος ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή του και να συμφωνήσει με την ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!