Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο κράτησε χαμηλούς τόνους σχετικά με τις πιθανότητες των «τζιαλορόσι» για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρόμα έχει πραγματοποιήσει μερικές εξαιρετικές προσθήκες και το ρόστερ της μοιάζει καλύτερο από ποτέ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολλοί είναι αυτοί που την θεωρούν ως ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τον τίτλο. Όμως, ο Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξε να παίξει με χαμηλά την μπάλα…

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, εξηγώντας τους λόγους που δεν είναι ρεαλιστικό να μιλούν οι Ρωμαίοι για κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο:

«Ίσως έχουμε ανάγκη από κάτι παραπάνω για να αντιμετωπίσουμε τα απρόβλεπτα της σεζόν, αλλά με 7 εκατομμύρια ευρώ πήραμε πέντε εκπληκτικούς παίκτες και η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορώ παρά να τους χειροκροτήσω.

Δυστυχώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 3-4 ματς πριν τη λήξη των μεταγραφών. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, καλό θα είναι να περιμένουμε. Η Ρόμα για πρωτάθλημα; Θα το καταλάβαινα αν είχαμε 18 πρωταθλήματα. Λιγότερα χρήματα από εμάς στις μεταγραφές ξόδεψαν μόνο η Σαμπντόρια και η Λέτσε.

Η Λάτσιο ξόδεψε 39 εκατομμύρια ευρώ, είναι και αυτοί υποψήφιοι για το πρωτάθλημα. Δεν μου φαίνεται σωστό να μιλάμε μόνο για εμάς, δεν είναι ρεαλιστικό το πρωτάθλημα. Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει και είναι αυτό της αγάπης του κόσμου, το πάθος τους είναι το πρωτάθλημά μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!