Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με «γκέλα» τις υποχρεώσεις της στην La Liga, με τον Τσάβι να έχει το χειρότερο ποσοστό νικών στον πάγκο των Καταλανών την τελευταία 20ετία.

Απότομο προσγείωμα για την Μπαρτσελόνα του Τσάβι και των νέων μεταγραφικών της αποκτημάτων. Η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε (έστω και με τη βοήθεια της τύχης) να πάρει την ισοπαλία μέσα στο «Καμπ Νόου» με τελικό σκορ το 0-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν νικήσει στα 20 από τα 38 παιχνίδια που έχουν δώσει με τον Τσάβι στην άκρη του πάγκου τους. Σε τι μεταφράζεται αυτό; Το ποσοστό νικών του Καταλανού τεχνικού ανέρχεται στο 52.6%. Δηλαδή το χειρότερο ποσοστό των τελευταίων 20 χρόνων! Την ίδια στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε 66.9%, ο Κίκε Σετιέν 64% και ο Ρόναλντ Κούμαν 58.2%.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και τις ικανότητες του Τσάβι. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα δείχνει να… επιστρέφει. Παρόλο που στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!