Η συντριβή από την Μπρέντφορντ έφερε κι άλλα προβλήματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα οποία δεν γινόταν να απουσίαζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από μία ταπεινωτική ήττα. Μόνο έτσι μπορεί να μεταφραστεί το 4-0 που υπέστη από την Μπρέντφορντ. Πλέον, ο Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να διαχειριστεί πολλές καταστάσεις στους «κόκκινους διαβόλους». Και μία από αυτές είναι και η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο…

Ο Πορτογάλος σταρ φαίνεται πως δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πως θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο. Μόνο έτσι μπορεί να μεταφραστεί και το γεγονός πως μετά το τέλος του αγώνα δεν πήγε καθόλου προς το μέρος των οπαδών της ομάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Μπρέντφορντ, είχε έντονο διάλογο με τον Στιβ ΜακΛάρεν και φυσικά έκανε το δικό του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σάμουελ Λάκχερστ, ο βοηθός του Έρικ Τεν Χαγκ είπε στον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάει στους οπαδούς μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά αυτός δεν ήθελε και μάλιστα αντάλλαξαν με έντονο ύφος μερικές κουβέντες.

Προφανώς, ο 37χρονος δεν πήγε ποτέ στο μέρος των οπαδών, αντιθέτως αποχώρησε άμεσα προς τα αποδυτήρια, «φουντώνοντας» ακόμα περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες φήμες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!