Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε γνωστό ότι οι «μερένγκες» θα είναι ο τελευταίος «σταθμός» στην λαμπρή προπονητική του καριέρα!

Ένας από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου ήδη σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το ποδόσφαιρο. Σημαντική εξέλιξη στο μέλλον των ποδοσφαιρικών πάγκων φέρνει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κάρλο Αντσελότι στην εφημερίδα «Ιl messangero». Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι θα αποσυρθεί από την προπονητική μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη ”τέλος” μετά από αυτή την εμπειρία».

Αυτά ήταν τα λόγια του 63χρονου τεχνικού, του οποίου το συμβόλαιο με τους «μερένχες» εκπνέει το 2024.

Για να αναφερθεί στη συνέχεια στην πετυχημένη προπονητική του καριέρα:

«Έχω 24 τίτλους στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

Θυμίζουμε ότι ο Κάρλο Αντσελότι έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερις φορές το τρόπαιο του Champions League. Δύο φορές με την ομάδα της Μίλαν (2003, 2007) και δύο φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης  (2014, 2022).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!