Η Γιουβέντους τα βρήκε με τον Ντεπάι αλλά απομένει να συμβεί το ίδιο και με τη Μπαρτσελόνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μετά την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς, η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τη μεταγραφή και του Μέμφις Ντεπάι!

Η «μεγάλη κυρία» επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε στην κούρσα για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού και συμφώνησε μαζί του για ένα συμβόλαιο δύο ετών στο οποίο οι συνολικές απολαβές του θα είναι 7 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο.

Ωστόσο, ακόμη μένει και η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα για να γίνει το deal. Ο Ολλανδός άσος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και η Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς. Αντίθετα σκοπεύει να αποκτήσει τον Ντεπάι είτε ως ελεύθερο είτε να δώσει ένα συμβολικό ποσό στους «μπλαουγκράνα».

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις με την ομάδα του Τσάβι Ερνάντεθ σκοράροντας 13 τέρματα και δίνοντας δύο ασίστ σε περισσότερα από 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!