Ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, τόνισε ότι η ομάδα του προσπάθησε, νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Άδοξο ήταν το τέλος του Άρη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Θεσσαλονικείς είχαν φέρει το ματς στα μέτρα τους αλλά ο Εράν Ζάχαβι τους χάλασε όλα τα σχέδια. Ο Άρης πάλεψε και νίκησε όπως τόνισε ο Χερμάν Μπούργος όμως αυτό δεν αρκούσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος:

Για τον άδοξο αποκλεισμό:

«Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε και αγωνιστήκαμε, δυστυχώς νικήσαμε, αλλά δεν περάσαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Σας το λέω με εμπειρία ότι αυτές οι αναμετρήσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες. Το Conference είναι πάρα πολύ καλή διοργάνωση, χρειάζεται να «χτίσουμε» μία καλή ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο της Μακάμπι. Θέλουμε δουλειά για να φτιάξουμε ομάδα που να ανταγωνίζεται τέτοιες ομάδες».

Για το ανεκμετάλλευτο αριθμητικό πλεονέκτημα:

«Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος μένεις εκτός διοργάνωσης, ένα μικρό λαθάκι και η ομάδα αποκλείστηκε, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στο 100% σε τέτοια παιχνίδια».

Για το τέταρτο ματς που ο Άρης δεν κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα:

«Όχι, δεν με απασχολεί, γνωρίζω ότι η ομάδα τώρα «χτίζεται», πρέπει να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να φτιάξουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Για τη συνέχεια:

«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!