Την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε η Γιουβέντους.

Ακόμα μία μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής προχώρησε η Γιουβέντους, καθώς ολοκλήρωσε την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν ήδη εγγράψει τον παίκτη στο ρόστερ τους. Ωστόσο, τώρα επιβεβαίωσαν την υπογραφή του μέσω των social media και της επίσημης ιστοσελίδας τους. Η Γιουβέντους ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι ο Κόστιτς κόστισε 12 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία συνοδεύεται επίσης από μπόνους επίτευξης στόχων που μπορεί να φτάσουν έως και τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος Σέρβος εξτρέμ που αποτελούσε την ηγετική φυσιογνωμία του γερμανικού συλλόγου επί χρόνια, αποτελεί την έκτη προσθήκη του φετινού καλοκαιριού μετά τους Μπρέμερ, Κιέζα, Καμπιάσο, Πολ Πογκμπά και Άνχελ Ντι Μαρία.

O Φίλιπ Κόστιτς πέρασε χθες από τις ιατρικές του εξετάσεις με τους «μπιανκονέρι». Συνεπώς, θα είναι διαθέσιμος για το εναρκτήριο ματς της Serie A της Γιουβέντους κόντρα στη Σασουόλο τη Δευτέρα 15 Αυγούστου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!