O Φλορεντίνο Πέρεθ αρνήθηκε να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση περί επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω... ηλικίας, κάτι που δεν άφησε αναπάντητο η αδερφή του Πορτογάλου σταρ.

Η υπόθεση παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει το μεγαλύτερο μεταγραφικό «σήριαλ» του καλοκαιριού. Τα σενάρια που ακούγονται είναι πάρα πολλά και αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Στο περιθώριο της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης), οι οπαδοί κάλεσαν τον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, να επαναφέρει τον Πορτογάλο σταρ στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Πρόεδρε, υπόγραψε το «El Bicho» (σ.σ. το έντομο, ένα από τα παρατσούκλια του Ρονάλντο στην Ισπανία)» είπε ένας από αυτούς στον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έμοιαζε τόσο θετικός με τη συγκεκριμένη πρόταση. Το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα:

«Ποιος είναι; Ο Κριστιάνο; Άλλη μια φορά; Στα 38;»…

Η πληρωμένη απάντηση της αδερφής του Κριστιάνο

Αυτή η δήλωση προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της αδερφής του, Κάτια Αβέιρο.

Έτσι, χρησιμοποιώντας τα social media, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ρεάλ.

«Είναι 38 ετών, αλλά μπορεί να πηδήξει 2 μέτρα ψηλά στον αέρα και να μείνει εκεί για 3 λεπτά και το σώμα του δεν έχει λίπος. Δείξε σεβασμό γέρο, είσαι 75 ετών» έγραψε στο instagram.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!