Λιλ: Τέλος στη φημολογία πως οι οι «λιλουά» ενδιαφέρονται για τον Μαντί Καμαρά έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας.

Η Λιλ μέσω δηλώσεων του προέδρου της έριξε… άκυρο στο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε κακά φεγγάρια. Έτσι,  παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο παρελθόν στο μεταγραφικό στόχαστρο των «λιλούα», κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει ακόμα.

Οι Γάλλοι αναζητούν δύο μέσους στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι ώστε να καλύψουν τις πωλήσεις των Ρενάτο Σάντσες (στην Παρί) και του Αμάντου Ονάνα (στην Έβερτον). Ωστόσο, όπως φάνηκε, ο διεθνής με τη Γουινέα χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα τους παρά τα περί του αντιθέτου πρόσφατα δημοσιεύματα.

«Πληροφορήθηκα για την σχετική φημολογία. Είναι τελείως ανακριβής. Ο Καμαρά είναι όντως ένας ποδοσφαιριστής που μας προτάθηκε, αλλά ποτέ δεν απαντήσαμε, ποτέ δεν ασχοληθήκαμε.

Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στην Αζαξιό πριν πάει στον Ολυμπιακό. Αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε επαφή με την ομάδα του έχουμε κάνει, ούτε καμία πρόταση έχουμε καταθέσει. Και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις επιλογές μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Το εννοούμε!