Η Μπαρτσελόνα δεν έχει βρει ακόμα λύση με τον Ντε Γιονγκ και η όλη ένταση μεταφέρεται στις τάξεις των οπαδών που επιτέθηκαν στον Ολλανδό.

Μπαρτσελόνα και Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι στα «μαχαίρια» περισσότερο από ποτέ. Ο Ολλανδός άσος θέλει να φύγει από την ομάδα. Οι «μπλαουγκράνα» όχι μόνο δεν τον αφήνουν αλλά αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους διά της νομικής οδού.

Όλο αυτό το κλίμα όπως ήταν αναμενόμενο, μεταφέρεται και στους οπαδούς των Καταλανών. Μερίδα οπαδών τον περίμενε έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, για να του επιτεθεί φραστικά.

«Μείωσε τον μισθό σου, μ@λ@κ@», φώναξαν οι φίλοι των Καταλανών, τη στιγμή που ο σύλλογος προσπαθεί εδώ και καιρό να πουλήσει τον 25χρονο, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ή έστω να συμφωνήσουν μαζί του για τους αναβαλλόμενους μισθούς που του οφείλονται.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν δέχεται να μειώσει τις απολαβές του, κάτι που έχει ενοχλήσει τον κόσμο της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Το εννοούμε!