Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και δίκαια πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Canadian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε αλλά εν τέλει επικράτησε με 2-1 σε της Στέφενς. Έτσι, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Τορόντο περνώντας στον τρίτο γύρο του Canandian Open.

Πρώτος αγώνας και πρώτο αρκετά δύσκολο τεστ για την Ελληνίδα τενίστρια στο 1000άρι τουρνουά. Απέναντι στο Νο59 του κόσμου, η Σάκκαρη χρειάστηκε 2 ώρες και 9 λεπτά για να αποκλείσει την Σλόαν Στέφενς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετικά συγκεντρωμένη και αποτελεσματική στο γήπεδο και με όπλο το σερβίς της προηγήθηκε με 1-0 (6-2). Συγκέντρωση, την οποία έχασε εν μέρει στο δεύτερο σετ, επιτρέποντας στην αντίπαλό της να εκμεταλλευθεί τα λάθη της και να ισοφαρίσει το παιχνίδι παίρνοντας το σετ με 6-4. Ένα σετ που ξεκίνησε με 5-1 υπέρ της Αμερικανίδας και την Σάκκαρη να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να ανατρέψει το σκορ.

Ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά στο τρίτο και τελευταίο σετ. Η Σάκκαρη δεν άφησε πολλές διεξόδους στην Στέφενς. Επιβεβαίωσε πως είναι το φαβορί του αγώνα και με 6-2 έκανε το 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!