Η Τσέλσι πιέζει ολοένα και περισσότερο την Λέστερ για τον Φοφανά και δεν διστάζει να ρίξει ποσά ρεκόρ στο τραπέζι για να τον αποκτήσει.

Η Τσέλσι καίγεται να φέρει στο Λονδίνο τον Γουέσλι Φοφανά. Δεν καταλαβαίνει από τα «ΟΧΙ» της Λέστερ και ψάχνει τρόπους να φέρει «τούμπα» τις απαιτήσεις των «αλεπούδων».

Απαιτήσεις που είναι εξαιρετικά υψηλές δεδομένης της χρησιμότητας του παίκτη στη Λέστερ. Οι «αλεπούδες» δεν θέλουν να αποχωριστούν τον 21χρονο αμυντικό αλλά αν το κάνει δεν θα γίνει με το αζημίωτο. Θέλει πολλά… χαρτιά και μάλιστα ποσό που να πλησιάζει όσο το δυνατό περισσότερο τα εννιά ψηφία!

Από την πλευρά της, η Τσέλσι είναι έτοιμη να δώσει 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ένα ποσό που εάν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί ρεκόρ για κεντρικό αμυντικό.

Ταυτόχρονα, οι Λονδρέζοι πιέζουν τη Λέστερ γιατί ο Φοφανά δεν είναι μόνο δικός της στόχος. Είναι στόχος και της Παρί, μίας οικονομικής δύναμης που μπορεί να δώσει περισσότερα από την Τσέλσι. Οι «μπλε» το ξέρουν και ξέρουν πως αν δεν βιαστούν θα την ξαναπατήσουν. Όπως έγινε με τόσες περιπτώσεις παικτών στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!