Η Γαλατάσαραϊ έκανε το απόλυτο «μπαμ» με τη διπλή αγορά των Ντρίες Μέρτενς και Λούκας Τορέιρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η Γαλατασαράι τα κατάφερε και τάραξε τα μεταγραφικά «νερά». Όχι, όμως, μόνο της Τουρκίας. Αλλά ολόκληρης της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής αγοράς! Ειδικά μετά το διπλό μεταγραφικό της… μπαμ με την απόκτηση των Ντρίες Μέρτενς και Λούκας Τορέιρα!

Ο 35χρονος Βέλγος διεθνής επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Νάπολι (πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της με 148 γκολ) και παρά τις προτάσεις που είχε από πολλές ομάδες «πρώτης γραμμής», είπε το «ναι» στον τουρκικό σύλλογο και στην πρότασή του για συμβόλαιο 1+1 ετών, με ετήσιες αποδοχές 2,9 εκατ. ευρώ και πριμ υπογραφής 1,1 εκατ. ευρώ!

Ο δε Ουρουγουανός Τορέιρα (26 ετών, αμυντικός μέσος) αποκτήθηκε από την Άρσεναλ αντί 6 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια έως το 2026.

Σίγουρα πρόκειται για δύο εξαιρετικές μεταγραφές που θα δώσουν άλλο… αέρα στην Γαλατάσαραϊ. Ο μεν Μέρτενς θα βοηθήσει με την εμπειρία και τις παραστάσεις του από το Καμπιονάτο. Από την άλλη, ο Τορέιρα μπορεί να μην «έπιασε» στα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη αλλά δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο project. Ειδικά η ηλικία του τον βοηθά να εξελιχθεί και η Γαλατάσαραϊ φαίνεται να τον πιστεύει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!