Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι και επίσημα ο Νεμάνια Μπιέλιτσα καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα.

Δεν σταματά τη μεταγραφική της ενίσχυση η Φενέρμπαχτσε. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα μετά από μια επταετία στο ΝΒΑ επιστρέφει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με την οποία είχε αναδειχθεί MVP της Ευρωλίγκας το 2015 και πρωταθλητής Τουρκίας το 2014.

Ο 34χρονος άσος, ο οποίος θα έχει προπονητή στη «Φενέρ» τον Δημήτρη Ιτούδη,  πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, έχοντας στη σεζόν μέσο όρο 6.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό των «πολεμιστών» το περασμένο καλοκαίρι, φόρεσε τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Σακραμέντο Κινγκς και Μαϊάμι Χιτ. Τώρα επιστρέφει στη Φενερμπαχτσέ!

Ο Σέρβος φόργουορντ είναι το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρ, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Σκότι Γουιλμπεκιν, Τζόναθαν Μότλεϊ, Σαμέτ Γκεγίκ, Τόνιε Τζεκίρι, Νάιτζελ Χέιζ και Κάρσεν Έντουαρντς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!