Ο Αλέξις Σάντσεζ επισημοποίησε το διαζύγιό του από την Ίντερ και αναμένεται σύντομα να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ.

Θέμα… ωρών είναι πλέον το «διαζύγιο» του Αλέξις Σάντσεζ με την Ίντερ. Ο διεθνής Χιλιανός επιθετικός αποχωρεί από τους «νερατζούρι» έπειτα από μία «γεμάτη» τριετία, με 20 γκολ σε 109 επίσημες συμμετοχές. Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα. Το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Μιλανέζους τη σεζόν 2020-21.

Ο 33χρονος άσος πήγε τη Δευτέρα (8/8) στα γραφεία της Ίντερ μαζί με τον εκπρόσωπό του. Εκεί είχαν συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Μία συνάντηση που έγινε για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από τη λύση του συμβολαίου του και μέχρι το βράδυ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Αλέξις Σάντσεζ πάντως έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του. Όπως ήταν αναμενόμενο έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα που ήταν στο επίκεντρο των φημών όλο αυτό το διάστημα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Εκεί, οι απολαβές του θα αγγίζουν τα 2.500.000 εκατομμύρια το χρόνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!