Ο Γουέιν Ρούνεϊ πιστεύει ότι ο σύλλογος πρέπει να αφήσει ελεύθερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο αν θέλει να χτίσει μια ομάδα για το μέλλον.

Τον τρόπο να τελειώσει το σίριαλ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει βρει ο Γουέιν Ρούνεϊ. Η λύση για τον πρώην «κόκκινο διάβολο» είναι απλή. Ο Ρονάλντο πρέπει να αποχωρήσει και η Γιουνάιτεντ να κάνει μία νέα αρχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουέιν Ρούνεϊ στους Times:

«Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει σε μια ομάδα του Τεν Χαγκ. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Ρόνι θα σου βάζει πάντα γκολ. Αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο τώρα, οπότε ο στόχος πρέπει να είναι να χτιστεί μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα τα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, και πρέπει να προγραμματίσεις γι’ αυτό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε 24 φορές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, για τη Γιουνάιτεντ, σε μία σεζόν που τερμάτισε στην έκτη θέση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!