Η Παρί είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Φαμπιάν Ρουίθ, προσφέροντας 25 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τον Ισπανό χαφ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με φόρα στο Γαλλικό πρωτάθλημα μετά το 5-0 απέναντι στην Κλερμόν! Όμως θέλει να κλείσει και όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα. Ένα από αυτά είναι και ο Φαμπιάν Ρουίθ.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι Παριζιάνοι κλείνουν τον Φαμπιάν Ρουίθ από τη Νάπολι, η οποία θα λάβει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ισπανό μέσο.

Ο 26χρονος χαφ αγωνίζεται στην Ιταλία εδώ και τέσσερα χρόνια. Έχει καταγράψει 125 εμφανίσεις με 18 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στην Έλτσε, αλλά και στην Μπέτις από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο αριστεροπόδαρος μέσος έχει χριστεί 15 φορές διεθνής, επίσης, με την Ισπανία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί διακαώς να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθεί με στοχευμένες κινήσεις να δυναμώσει αποτελεσματικά το ρόστερ της.

Παρακάτω ακολουθεί και η είδηση μία ενδεχόμενης μετακίνησης του Φαμπιάν Ρουίθ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!