Η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, με την Ένωση να προσπαθεί να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κοντά σε μια «δυνατή» μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το Sportando, η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς.

O Στρέλνιεκς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «κιτρινόμαυρους» με το τοπίο να αναμένεται να ξεκαθαρίσεις τις επόμενες ώρες.

Ο 33χρονος Λετονός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζαλγκίρις , έχοντας 6.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Στρέλνιεκς έχει περάσει ξανά από τη χώρα μας καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Στη θητεία του στην Ελλάδα είχε 7,5 πόντους, 2,1 ασίστ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο την πρώτη του σεζόν (2017/18), ενώ στη δεύτερη μέτρησε 8,8 πόντους, 2 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Μετά τον Ολυμπιακό έπαιξε για δύο σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει περάσει επίσης από την Μπάμπεργκ, την Μπουντιβέλνικ, τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και τη Βέντσπιλς.

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση από το Sportando:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!