Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς και γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ στο τουρνουά του Σαν Χοσέ των ΗΠΑ.

Με μία μεγάλη έκπληξη συνεχίσθηκε το διεθνές τουρνουά τένις, που φιλοξενείται στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ. Η Μαρία Σάκκαρη, Νο 3 στον κόσμο και Νο 1 στο ταμπλό, αποκλείσθηκε στον 2ο γύρο από την «οικοδέσποινα», Σέλμπι Ρότζερς (Νο 45 στον κόσμο). Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε εκτός συνέχειας. Έτσι δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ένα τουρνουά-ευκαιρία, καθώς δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός για την ίδια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στις συνθήκες και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, δεν βρήκε απαντήσεις στο παιχνίδι της 29χρονης Αμερικανίδας.

Πώς ήρθε η ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη 

Στο πρώτο σετ, η Σέλμπι «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς της 27χρονης Σάκκαρη και μετά από 27 λεπτά, έφθασε με άνεση στο 6-1. Η Ελληνίδα τενίστρια, «έβγαλε αντίδραση» στο δεύτερο σετ, με τις δύο αθλήτριες να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι το 3-3, σημείο στο οποίο ο Σέλμπι προηγήθηκε με 4-3 και με μπρέϊκ προηγήθηκε 5-3, για να φθάσει στο 6-3 και στην νίκη, μετά από 46 λεπτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!