Ο Λάμπαρντ περιμένει να δει πολλά περισσότερα πράγματα από τον Ντέλε Άλι αλλά όπως τόνισε, του έχει εμπιστοσύνη και θα τον στηρίξει.

Ο προπονητής της Έβερτον, Φρανκ Λάμπαρντ, είπε ότι η υποστήριξη και η «σκληρή αντιμετώπιση» μπορούν να βοηθήσουν τον Ντέλε Άλι, να βρει την φόρμα του μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα στο Goodison Park.

Ο 26χρονος Άλι, ξεκίνησε μόλις μια φορά βασικός μετά τη μεταγραφή του τον Ιανουάριο από την Τότεναμ, αποτυγχάνοντας να καταγράψει ένα γκολ ή μια ασίστ.

«Είναι δυνατό να δουλέψουμε μαζί του ώστε να βελτιωθεί στο σκοράρισμα», είπε ο Λάμπαρντ στους δημοσιογράφους πριν από την εναρκτήρια αναμέτρηση της Έβερτον κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League.

«Έχει το ένστικτο να μπαίνει σε σωστές θέσεις για σκοράρισμα και πρέπει να βρούμε τρόπους να τον φέρνουμε και εμείς σε αυτές τις θέσεις και πιθανότατα να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει κάποια από τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο λόγος που τον έφερα στον σύλλογο».

Λάμπαρντ για Ντέλε Άλι: «Βοηθάει η υποστήριξη αλλά και η σκληρή αντιμετώπιση»

Η Έβερτον θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς τον επιθετικό Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν. Ο άσος της αποκλείστηκε για έως και έξι εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο. Και φυσικά, τον Ρισάρλισον, ο οποίος μετακόμισε στην Τότεναμ.

Ο Άλι σημείωσε μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα τις δύο τελευταίες σεζόν. Από την πλευρά του, ο Λάμπαρντ είπε ότι ίσως χρειαστεί να ακούσει κάποιες αλήθειες ώστε να επανέλθει στον πίνακα των σκόρερ.

«Νομίζω ότι μερικές φορές είναι βοηθάει η υποστήριξη και μερικές φορές η σκληρή αντιμετώπιση», πρόσθεσε ο Λάμπαρντ. «Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σοβαρά πράγματα για να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είτε είσαι ο Ντέλε ή οποιοσδήποτε παίκτης.

Πρέπει να υπάρχει κάτι που τον κρατάει πίσω. Κάτι που μπορεί να είναι σωματικό ή ψυχικό. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχει έναν μηχανισμό υποστήριξης όχι μόνο από εμένα αλλά από τον εαυτό του, τους ανθρώπους γύρω του, το επιτελείο μου και τους συμπαίκτες του».

Έχει δίκιο ο Λάμπαρντ για τον Ντέλε Άλι; Ή θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του;

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια! Δεν κάνουμε πλάκα!