Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε αναφορά στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας, φορά ξανά το «ευρωπαϊκό κοστούμι του», αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό του Conference League. Με αφορμή το ματς, ο Γιώργος Καραγκούνης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο «τυπάρας» με ένα του story στο instagram αναφέρθηκε στην σημερινή αναμέτρηση, ευχήθηκε καλή τύχη στην αγαπημένη του ομάδα και θυμήθηκε το παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από περίπου είκοσι χρόνια.

«Επιστροφή εκεί που ανήκει. Καλή τύχη Παναθηναϊκέ»

Καραγκούνης

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τετάρτης με μια προπόνηση στο γήπεδο της Σλάβια. O Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις τελευταίες του δοκιμές. Αναμένεται να ρίξει όλα τα χαρτιά του στο αρχικό σχήμα και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του.

Με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι χθες και αν δεν αλλάξει κάτι στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο 60χρονος προπονητής θα παρατάξει τους πράσινους με ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Μπρινιόλι. Κώτσιρας δεξιά και  Χουάνκαρ αριστερά. Το δίδυμο στην άμυνα θα είναι οι Μάγκνουσον-Σάρλια. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Πέρεθ-Κουρμπέλης οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους στην τριάδα τους Αϊτόρ, Παλάσιος και τον Τσέριν ο οποίος θα παίξει πίσω από τον Ιωαννίδη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!