Ο Λουίς Σουάρεζ είδε τη Νασιονάλ να δέχεται την ήττα στο ντεμπούτο-επιστροφή του στην ομάδα, στην οποία ανδρωθηκε.

Η επιστροφή του Λουίς Σουάρες στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Νασιονάλ, αγωνίσθηκε στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε από την Βραζιλία για το Copa Sudamericana, αλλά η ομάδα της Ουρουγουάης ηττήθηκε με 1-0.

Ο 35χρονος άσος, αντικατέστησε στο 74ο λεπτό τον Γράνκο Φαγκούντες, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους περίπου 30.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο Gran Parque Central στο Μοντεβιδέο, 17 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με την Νασιονάλ.

Το μήνυμα του Μέσι στον Σουάρεζ 

Μπορούσε ο Λιονέλ Μέσι να αφήσει ασχολίαστη τη μεταγραφή του αδερφού του, Λουίς Σουάρεζ; Όχι βέβαια. Οι δύο τους είναι φοβερά αγαπημένοι και πάρα το γεγονός ότι δεν αγωνίζονται πια μαζί, στηρίζονται σε κάθε βήμα της καριέρας τους. 

Όταν, λοιπόν, ο Σουάρεζ μετακόμισε στη Νασιονάλ, ο Μέσι έσπευσε να εκφράσει την στήριξη του. 

“Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω. Τώρα θα υποστηρίζουμε την Νασιονάλ για χατίρι σου”. Λίγα λόγια καρδιάς από τον Αργεντινός αστέρα για τον καρδιακό φίλο του. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debut.gr (@debut.gr)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!