Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες δείχνουν πως είναι ασταμάτητοι μεταγραφικά φέτος και κινούνται και για τον Ένις Μπάρντι της Λεβάντε.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κάρλος Κορμπεράν, οι Πειραιώτες ξαναγύρισαν στις μεταγραφές παικτών. Και πρώτος στόχος είναι ο Ένις Μπάρντι της Λεβάντε.

Επιβεβαίωσε τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Ένις Μπάρντι, ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε, Φελίπε Μινιάμπρες. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (1/8), το υψηλόβαθμο στέλεχος της Λεβάντε, τόνισε πως ο ισπανικός σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό σε συμφωνία για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

«Είμαστε πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό για το θέμα του Μπάρντι» ήταν ο σχόλιο του Μινιάμπρες. Ο 27χρονος επιτελικός μέσος είναι διεθνής με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ μπορεί να αγωνιστεί κι ως αριστερό εξτρέμ. Ανήκει στη Λεβάντε από το 2017, όταν τον αγόρασε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την Ούιπεστ. Την περσινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές στη La Liga, σκόραρε τρεις φορές, ενώ έδωσε και τρεις ασίστ. Μία ακόμα εξαιρετική προσθήκη αν ολοκληρωθεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!