Νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι και το 2027 υπέγραψε ο Ντιόγκο Ζότα.

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2020. Σε 85 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 34 γκολ, 21 εκ των οποίων την περσινή σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ντιόγκο Ζότα ανέφερε:

«Είμαι πολύ περήφανος. Από την πρώτη στιγμή, πριν από δύο χρόνια, ήθελα να είμαι σημαντικός για την ομάδα. Υπογράφοντας νέο συμβόλαιο είναι προφανές ότι η ομάδα με πιστεύει. Όταν παλεύεις για όλους τους τίτλους, όπως κάναμε πέρσι, απλά θέλεις να το ξανακάνεις γιατί είναι κάτι εφικτό. Αυτό είναι το κίνητρο που έχω και ξέρω ότι είναι ίδιο για τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα. Έχουμε τα πάντα για να παλέψουμε για όλους τους τίτλους». 

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση της Λίβερπουλ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!