Conference League: Η κληρωτίδα χαμογέλασε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα παίξουν με Ζρινίσκι ή Τομπόλ Κοστανάι και με Σπαρτάκ Τρνάβα ή Ρακόβ αντίστοιχα. Στα πολύ βαθιά ο Άρης που θα βρει μπροστά του τη Νις.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και στο Europa Conference League όπου συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο Άρης αλλά και ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Παναθηναϊκός είχε μία βατή κλήρωση. Εάν οι «πράσινοι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας τότε θα πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs της διοργάνωσης. Η κλήρωση έβγαλε στον δρόμο της ελληνικής ομάδας τη νικήτρια του ζευγαριού Σπαρτάκ Τρνάβα ή Ρακόβ Τσεστοχόβα.

Ο Άρης είναι ο μεγάλος άτυχος καθώς πηγαίνει από τον έναν δύσκολο αντίπαλο στον άλλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εάν αποκλείσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τότε θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Νις στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, στην κλήρωση συμμετείχε και ο Ολυμπιακός. Εάν η ομάδα του Πειραιά αποκλειστεί από την Σλόβαν, τότε θα κληθεί να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσα από τα playoffs του Conference League. Σύμφωνα με την κλήρωση οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι – Τόμπολ.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου και οι δεύτεροι αγώνες την Πέμπτη 25 Αυγούστου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!