Ο Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει και τυπικά.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να… γυρίσει σελίδα και να δώσει το «χρίσμα» στον Κάρλος Κορμπεράν. Οι Πειραιώτες ίσως και σήμερα ανακοινώσουν τον Ισπανό τεχνικό και στη συνέχεια σειρά θα πάρουν κι άλλες αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα. Αλλαγές που δεν αφορούν μόνο το ρόστερ αλλά και τα στελέχη της.

Ήδη στον Ρέντη υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ίσως πάρει έναν άλλον ρόλο στην ομάδα ενώ αρκετά ακούγεται και το όνομα του Φουστέρ.

Ο Κορμπεράν ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση του Ολυμπιακού. Είχε ρωτήσει και είχε μάθει για το ρόστερ της ομάδας, όπως και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Εξετάζονται προτάσεις που έρχονται για παίκτες, όμως και ο Κορμπεράν θέλει να δει πρώτα το ρόστερ για να αποφασίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με αρκετούς από τους βασικούς.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει διατελέσει συνεργάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα ενώ και στην Χάντερσφιλντ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Άλλωστε για λίγο έχασε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύονται τον Κάρλος Κορμπεράν. Θεωρούν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα επαναφέρει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!