Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ» προτού ολοκληρωθεί το φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Εκεί που έδειχναν τα πράγματα να ηρεμούν, βλέπουμε πως το σίριαλ την συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο Πορτογάλος σταρ παρότι αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με τη Ράγιο Βαγεκάνο (1-1) και ήταν ο μοναδικός που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, δεν έμεινε στο γήπεδο ως το τέλος.

Ο 37χρονος άσος έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Ουδείς γνωρίζει αν η πρόωρη αποχώρηση του Ρονάλντο έχει να κάνει με κάποια μορφή δυσαρέσκειας ή είχε πάρει σχετική άδεια λόγω κάποιας υποχρέωσης. Η διοίκηση με διαρροή προς τον Τύπο τον κάλυψε, αναφέροντας πως στους παίκτες δόθηκε αυτή η δυνατότητα και αποχώρησαν και άλλοι νωρίτερα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ρωτήθηκε για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη που μόλις προ ημερών ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας:

«Δεν είναι στο επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης της υπόλοιπης ομάδας, γιατί έχασε πολλές εβδομάδες προετοιμασίας. Χρειάζεται προπονήσεις και παιχνίδια. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος». 

Πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του στα Social Media δήλωσε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μένει να δούμε τη συνέχεια της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!