Με μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ.

Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία για την Εθνική Ελλάδος. Οι Έλληνες διεθνείς υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις το πρωί και το μεσημέρι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στις 4 Αυγούστου, όπως ορίζει η συμφωνία με το ΝΒΑ.

Λίγο πριν την έναρξη της μεσημεριανής προπόνησης, παίκτες και τεχνικό επιτελείο βροντοφώναξαν το πρώτο «Ελλάς».

Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 9 Αυγούστου κόντρα στην Ισπανία, ενώ θα αντιμετωπίσει Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τρίτο φαβορί η Εθνική Ελλάδος σύμφωνα με τη FIBA

Με αφορμή τη διεξαγωγή της διοργάνωσης η FIBA γνωστοποίησε το power ranking του τουρνουά, τοποθετώντας την «γαλανόλευκη» στην τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα οι διοργανωτές θεωρούν πως η χώρα μας είναι το τρίτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο πίσω από τη Σλοβενία και τη Γαλλία αντίστοιχα. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Σερβία και η Λιθουανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!