Η Αϊντχόφεν κατέκτησε το Super Cup Ολλανδίας μετά από ένα απίθανο τελικό κόντρα στον Άγιαξ, του οποίου επικράτησε με 5-3.

Η Αϊντχόφεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ολλανδία! Θριάμβευσε επί του Άγιαξ με 5-3 στον τελικό του ολλανδικού Super Cup έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην «Johan Cruijff Arena».

Η ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό της, στέλνοντας από νωρίς «μηνύματα» για τη μάχη των τίτλων στην Ολλανδία. Αυτό ήταν το 13ο Super Cup για την Αϊντχόφεν και δεύτερο σερί.

Η PSV βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Μπερχβάιν στο 15’. Ωστόσο, κατάφερε να «γυρίσει» γρήγορα το ματς με τα γκολ του Τιλ (32’, 45’+2). Ο Άγιαξ ισοφάρισε στο 54’ με τον Άντονι, όμως η Αϊντχόφεν μπροστά πετούσε… φωτιές.

Ο Γκακπό στο 65’ και ο Τιλ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 69’, έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στη PSV. Στη συνέχεια, μείωσε αμέσως στο 72’ ο Κούντους. Η αποβολή του Μπάσεϊ στο 76’ με απευθείας κόκκινη, όμως, έκοψε τη φόρα του «Αίαντα». Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Σίμονς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!