Φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Κάρλος Κορμπεράν, με τον οποίο υπάρχει συνεχόμενη επικοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Η εποχή Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό φαίνεται πως κλείνει μετά το βαρύ σκορ και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα. Οι «ερυθρόλευκοι» εστιάζουν στην επόμενη μέρα που θα τους βρει με νέο προπονητή, αλλαγές στο ρόστερ και ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Μην ξεχνάμε πως την Πέμπτη δίνουν κρίσιμο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στόχος του Ολυμπιακού είναι η ομάδα να εμφανιστεί με τον νέο της προπονητή. Και εδώ έρχεται το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ολυμπιακός έχει «κυκλώσει» την περίπτωσή του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεσή του.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει διατελέσει συνεργάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα ενώ και στην Χάντερσφιλντ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Άλλωστε για λίγο έχασε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Πριν τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου, ο Κορμπεράν παραιτήθηκε και πλέον είναι ελεύθερος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ίσως να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις-ανακοινώσεις.

Με Χουάνγκ και Γκάρι Ροντρίγκες η λίστα του Ολυμπιακού για Σλόβαν!

Στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Χουάνγκ, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση που υπέστη παραμονές του δεύτερου ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ, Ντορόν Λάιντνερ.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή θα έχει το δικαίωμα να… παρέμβει στην ευρωπαϊκή λίστα και να κάνει μέχρι δύο αλλαγές ως την Τετάρτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Περιμένουμε!