Ένα βήμα πριν την επιστροφή τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται ο θρύλος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Μπράιαν Ρόμπσον.

Η σεζόν 2021-22 ήταν μια μεγάλη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα.

Έτσι, μετά την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ θα υπάρξουν αλλαγές και στη σύνθεση της διοίκησης. Σύμφωνα με τη «Daily Mail» ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα βρίσκεται ξανά στη διοίκηση της Μάντσεστερ. Το διοικητικό συμβούλιο αλλάζει, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στο νέο οργανόγραμμα βρίσκεται και ο θρυλικός αρχηγός, Μπράιαν Ρόμπσον, ο νυν διευθυντής ποδοσφαίρου, Τζον Μέρτο, και ο πρώην CEO της ομάδας, Ντέιβιντ Γκιλ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, αναγνωρίζει τις γνώσεις του Φέργκιουσον και την προσφορά του στους «κόκκινους διαβόλους». Εξάλλου στα 26 χρόνια παρουσίας του στο Μάντσεστερ κατέκτησε 38 τρόπαια. Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει ο Σερ Άλεξ για το Μάντσεστερ. Τον τελευταίο καιρό άλλωστε ο Άλεξ Φέργκιουσον είχε επιρροή στις ενέργειες των «κόκκινων διαβόλων». Μην ξεχνάμε πως ήταν αυτός που μίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον έπεισε να επιστρέψει στο Μάντσεστερ. Ακόμα και στη συνάντηση που είχε ο Πορτογάλος σταρ με τη διοίκηση της ομάδας, ο Φέργκιουσον ήταν εκεί ώστε να πείσει τον παίκτη να παραμείνει στο σύλλογο.

Η πρώτη συνάντηση έγινε τη Δευτέρα, όταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο. Οι Γκλέιζερς θέλουν τα σοβαρά θέματα του συλλόγου να περνούν από αυτούς, έτσι ώστε να αλλάξει το κλίμα και φυσικά να παρθούν σωστές αποφάσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!