Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γνωστό πως θα είναι στην αποστολή για τα επόμενα φιλικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη μεγάλη του επιστροφή στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προανήγγειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός που έχει να αγωνιστεί από την περασμένη σεζόν όπως όλα δείχνουν θα παίξει την Κυριακή στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Αγγλίας με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που την Τετάρτη ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις με τη Μάντσεστερ έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό του Σαββάτου με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η δημοσιοποίηση της αποστολής στάθηκε η αφορμή για να προαναγγείλει την επιστροφή ο Κριστιάνο.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ απάντησε σε σχόλιο ακολούθου του σχετικά με την απουσία του από το φιλικό παιχνίδι. «Ο Βασιλιάς θα παίξει την Κυριακή». Αυτή ήταν η δήλωση του στα social media προκαλώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».

Πλέον μένει να αποσαφηνιστεί εάν υπάρχει ολική αλλαγή σε όλα όσα ξέραμε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε γνώμη και θέλει να παραμείνει στο Μάντσεστερ ή το σενάριο της αποχώρησης υπάρχει ακόμα στο μυαλό του; Όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τις επόμενες μέρες με αφορμή και τη συμμετοχή τους στους φιλικούς αγώνες της Γιουνάιτεντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!