Άρσεναλ: O Τόμας Παρτέι εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών που είχε διαρρεύσει προ εβδομάδων για κάποιο παίκτη της Premier League.

Λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη ενός 29χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή της Premier League για δύο βιασμούς, το όνομα του Τόμας Παρτέι ενεπλάκη στο ξέσπασμα κοπέλας στο Twitter, η οποία αποκάλυψε πως ο Γκανέζος άσος της Άρσεναλ την βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, η κοπέλα ανάρτησε screenshots και φωτογραφίες από συνομιλίες της με τον παίκτη σημειώνοντας:

«Δεν θα το αφήσω να με τρώει μέσα μου. Έχω 400 screenshots και συνομιλίες, στις οποίες δείχνει ότι είναι ένοχος. Θα τα δημοσιεύσω γιατί δεν με νοιάζει τίποτα. Έχω ενημερώσει τους δικηγόρους μου, δεν με νοιάζουν όμως οι απειλές, ούτε ότι πρέπει να δώσω πίσω τα χρήματα με τα οποία με πλήρωνε. Οι βιαστές δεν πρέπει να την γλιτώνουν. Όταν μαθαίνεις ότι ο βιαστής σου την γλιτώνει μέσα από παραθυράκια, μπορεί να σου καταστρέψει την ψυχή. Δεν με νοιάζει αν θα μάθει ο κόσμος ποια είμαι. Ο δεύτερος βιασμός μου έγινε εκτός χώρας, οπότε αυτός δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Όχι γιατί είναι αθώος, όχι γιατί δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία, αλλά γιατί με βίασε δέκα ημέρες πριν αλλάξει ο νόμος που θα τον έβαζε στη φυλακή» έγραψε, μεταξύ άλλων, η κοπέλα.

Και συνέχισε: «Με πλήρωσε, πήγα στην αστυνομία και το γεγονός ότι τώρα μιλάω, θα μου δημιουργήσει χρέος 200.000 λιρών, επειδή έσπασα τη συμφωνία. Μου διέλυσε τη ζωή, με βίασε και προσπάθησε να με πετάξει από τη σκάλα. Είναι κατά συρροή βιαστής. Μπορώ να ποστάρω screenshots για μέρες. Προσπάθησα να το λύσω, όταν βγαίναμε ραντεβού, ήθελα να πιστέψω ότι δεν με βίασε και ότι έγινε κάποιο λάθος. Αυτός όμως παραδέχθηκε ότι είναι βιαστής».

«Με βίασε, με άφησε στο κρεβάτι αναίσθητη και βγήκε στην Ίμπιζα για να παρτάρει. Γύρισε και γελούσε στο πρόσωπό μου, λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να του αρνηθώ. Δεν είπε ποτέ ότι λέω ψέματα» ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή στις συγκλονιστικές της αναρτήσεις.