Φενέρμπαχτσε: «Βλαντιμίρ Πούτιν» φώναζαν ρυθμικά οι Τούρκοι οπαδοί στον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου για τα προκριματικά του Champions League.

Το όνομα του Βλαντιμίρ Πούτιν έκαναν «σύνθημα» οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με τη Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Τετάρτης (27/7) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Τούρκοι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Ρώσου προέδρου στους παίκτες της ουκρανικής ομάδας, δηλώνοντας την υποστήριξή τους στη Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία. Η «αποθέωση» προς το πρόσωπο του Πούτιν είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση του προπονητή των Ουκρανών, Μιρτσέα Λουτσέσκου, να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ορισμένοι εξέφρασαν την οργή τους για το επαίσχυντο άσμα, ενώ άλλοι ζήτησαν ακόμη και τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τις διοργανώσεις της UEFA.

Ένα άτομο είπε: «Απολύτως αηδιαστικό. Ντροπή σας @FENERBAHCE_EN @UEFA είναι η σειρά σας να κλείσετε το Stadion τους για πολύ καιρό!».

Άλλος πρόσθεσε: «Παρακαλώ να αποκλειστεί η Φενέρμπαχτσε από όλες τις εκδηλώσεις σας. Αυτό είναι αηδιαστικό, αξιολύπητο και εξοργιστικό».

Ένας τρίτος χρήστης απάντησε στο βίντεο λέγοντας: «Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτές τις συμπεριφορές. Η Φενέρμπαχτσε πρέπει να απαγορευτεί από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα οποία πρόκειται να παίξει φέτος. @UEFA.»

Για την ιστορία, η Ντιναμό Κιέβου προκρίθηκε στην επόμενη φάση επικρατώντας μέσα στην Τουρκία με 2-1.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!