Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από τον Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντρατζ Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον 28χρονο διεθνή Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντρατζ Σπόραρ.

Είναι ο επιθετικός που αναζητούσαν οι «πράσινοι» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν είναι τυχαίο πως προσφέρει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3,5 εκατ. ευρώ και στον παίκτη ένα συμβόλαιο, που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ και πιθανότατα θα έχει τετραετή διάρκεια!

Ακόμα οι δύο ομάδες δεν έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία. Όμως αυτό είναι ζήτημα χρόνου. Η μεταγραφή φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Μέσα στις επόμενες μέρες ο Σπόραρ αναμένεται στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Ποιος είναι ο Άντρατζ Σπόραρ

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ (1,87μ.) ανήκει στη Σπόρτινγκ από τον Ιανουάριο του 2020, μετρώντας 11 γκολ και 4 ασίστ σε 38 αγώνες. Πέρσι έπαιξε ως δανεικός στη Μίντλεσπρο (8 γκολ, 2 ασίστ σε 35 ματς). Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας (50 γκολ, 18 ασίστ σε 108 αγώνες) και της Σλόβαν Μπρατισλάβας (60 γκολ, 17 ασίστ σε 78 παιχνίδια).

Ο Σπόραρ είναι 39 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, με τη φανέλα της οποίας έχει σημειώσει 5 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!