Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η λίστα με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν ανάλογα με το παράπτωμα στο οποίο έχουν υποπέσει οι παίκτες της Άστον Βίλα!

Ο Στίβεν Τζέραρντ κάνει τα πάντα για να βελτιώσει τα αγωνιστικά στάνταρ της Άστον Βίλα. Μεταξύ άλλων ο άλλοτε θρύλος της Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα αυστηρός με το θέμα της πειθαρχίας.

Πέρα λοιπόν από τα καθιερωμένα πρόστιμα για καθυστερήσεις στην προπόνηση, την ομιλία του προπονητή ή τις εκδηλώσεις της ομάδας, αντίστοιχα υψηλά πρόστιμα προβλέπονται και για πιο «χαλαρές» περιπτώσεις. Για παράδειγμα δεν πρέπει να αφήνονται μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι, δεν να ξεχνά κάποιος τις σαγιονάρες στο ντους ή να… μη φέρνει γλυκά όταν έχει γενέθλια!

Επίσης, αν κάποιος παίκτης αποβληθεί από έναν αγώνα (με κόκκινη κάρτα) τότε πρέπει να βγάλει έξω για φαγητό όλη την ομάδα εντός τεσσάρων εβδομάδων από την ημέρα της αποβολής του!

Η επιτυχία θέλει θυσίες. Βέβαια στην περίπτωση της Άστον Βίλα και του Στίβεν Τζέραρντ, μάλλον απαιτεί… πολλές θυσίες.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι «εντολές» του Στίβεν Τζέραρντ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!