Για πρόταση 23 εκατομμυρίων ευρώ από την Γιουβέντους στην Λίβερπουλ για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο κάνουν λόγο στην Ιταλία.

Η Γιουβέντους επιχειρεί να ενισχυθεί κι άλλο με παίκτες πρώτης γραμμής ενόψει της νέας περιόδου και με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο. Μετά την απόκτηση του Πολ Πογκμπά και του Άνχελ Ντι Μαρία φέρεται να είναι σε επαφή με την Λίβερπουλ για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Tuttosport, η Γιουβέντους έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ στην Λίβερπουλ. Μένει να αποδειχθεί αν η αγγλική ομάδα και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο άσο.

Στην Γιουβέντους φέρονται αισιόδοξοι για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης ακόμη και αν χρειαστεί να ανεβάσουν την προσφορά τους για την απόκτηση του Φιρμίνο που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ.

Παρακάτω ακολουθούν δημοσιεύσεις που φανερώνουν (;) το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;