Η Μπαρτσελόνα δεν πτοείται και συνεχίζει τη μεταγραφική της ρελάνς αποκτώντας τον Ζιλ Κουντέ μέσα από τα χέρια της Τσέλσι.

Ο Ζιλ Κουντέ της Σεβίλης προκάλεσε «πόλεμο» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Τσέλσι. Και αυτό γιατί ενώ ετοιμαζόταν για το Λονδίνο και τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να «κλέψει» τον Γάλλο διεθνή στόπερ.

Αυτό υποστηρίζει η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport». Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έδωσε τα χέρια με τον ατζέντη του Κουντέ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το 2019 από την Μπορντό έναντι οκτώ εκατ. ευρώ. Από τότε το «κασέ» του έχει εκτοξευτεί. Ο Κουντέ είχε συμφωνήσει προφορικά για να ενταχθεί στο δυναμικό της Τσέλσι. Ωστόσο, η παρέμβαση της Μπαρτσελόνα τον έπεισε να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στο «Καμπ Νου».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα του Λαπόρτα ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο της Ανδαλουσίας και αύριο ο Κουντέ αναμένεται στη Βαρκελόνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!