Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μανού Γκαρθία προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μανού Γκαρθία! Οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή που ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Ο Γκαρθία αποτελούσε διακαή πόθο διοίκησης και προπονητή. Γι’ αυτό άλλωστε αποτέλεσε και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Άρη.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περίμεναν τον Μανού Γκαρθία αρκετοί οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί του και τραγουδούσαν το όνομά του. Ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη σημείωσε:

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν σε πληρώνουν έχουν απαιτήσεις για εσένα, είμαι έτοιμος να αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Μίλησα με τον Κουέστα και μου έχει πει τα καλύτερα. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω να προπονούμαι. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Μπούργος αλλά θα το κάνω σύντομα».

Ο Γκαρθία θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;