Πόσο σπάνιο είναι να δεχθεί μία ομάδα σα την Λίβερπουλ τέσσερα τέρματα; Πόσω μάλλον αν είναι όλα από τον ίδιο παίκτη. Ο Αντρέι Αρσάβιν το έχει καταφέρει και το Debut.gr θυμάται το απίστευτο show του Ρώσου μέσα στο Άνφιλντ.

Το πέρασμα του Αντρέι Αρσάβιν από την Άρσεναλ ήταν κάπως… περίεργο. Ξεκίνησε καλά, αλλά δεν είχε την κατάλληλη έκβαση. Κάπου στην πορεία χάλασε. Κάπου στην πορεία χάθηκε ο Ρώσος μεσοεπιθετικός.

Σίγουρα όταν ο Αρσέν Βενγκέρ τον Δεκέμβριο του 2008 τον έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου περίμενε περισσότερα από εκείνον. Το ίδιο και οι οπαδοί του αγγλικού συλλόγου.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος χαφ πρόλαβε να δώσει μερικές παραστάσεις στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Με την πιο γνωστή από αυτές να είναι μέσα στο “Άνφιλντ” σε ένα απίθανο ματς που έληξε 4-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής το καμάρι της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Αντρέι Αρσάβιν. Ο άνθρωπος που σκόραρε τέσσερις φορές, αλλά δεν είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη!

Το… καρέ του Αρσάβιν!

Από κοντά θέλετε; Από μεγαλύτερη απόσταση θέλετε; Με δυνατό σουτ θέλετε; Με πλασέ θέλετε; Στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ στις 21 Απριλίου του 2009 ο Αρσάβιν μπορούσε να σκοράρει με κάθε τρόπο.

Όπως ήθελε. Ό,τι έκανε του έβγαινε. Γι’ αυτό άλλωστε στο τέλος σημείωσε και τέσσερα τέρματα. Κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι και σήμερα κανείς άλλος ποδοσφαιριστής των “κανονιέρηδων”. Ειδικά σε μία καυτή έδρα όπως το “Άνφιλντ”.

Κρίμα για τον ίδιο που η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Όμως, σίγουρα όσα χρόνια και αν περάσουν η 21η Απριλίου θα είναι ξεχωριστή για τον Ρώσο παλαίμαχο χαφ.