Ο Παναθηναϊκός έγραψε «τέλος» στην υπόθεση Έρικ Πάσκαλ, ο οποίος διέψευσε την μεταγραφή του και έκλεισε συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τα βρει με τον Έρικ Πάσκαλ. Ο παίκτης δεν πείστηκε παρά τις προσπάθειες του τριφυλλιού και θα παραμείνει στο ΝΒΑ. Ο Ράντονιτς ήθελε διακαώς τον παίκτη στο ρόστερ του αλλά η προσπάθεια δεν ευδοκίμησε.

Ο Πάσκαλ είχε πρώτο στόχο το ΝΒΑ. Πάλευε να βρει συμβόλαιο σε κάποια ομάδα και εν τέλει τα κατάφερε. Άλλωστε, αξίζει να αναφερθεί πως και ο ίδιος είχε διαψεύσει τα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Ευρώπη.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το «ψάξιμο» για να βρει έναν πάουερ φόργουορντ, κοιτάζοντας τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά όσο και στο NBA. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει κάποια ονόματα στη λίστα του ο Ράντονιτς και κοιτάζει να ολοκληρώσει μία ακόμα προσθήκη. Πρόκειται, άλλωστε, για μία θέση που ο Παναθηναϊκός «πονάει» και θέλει να καλύψει τα κενά που έχει. Γι’ αυτό και αν χρειαστεί θα δώσει και το κάτι παραπάνω για να εξασφαλίσει μία ποιοτική επιλογή για την εν λόγω θέση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!