Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να θυσιάσει ένα μεγάλο μέρος του μισθού του για να πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να «κόψει» ένα μεγάλο μέρος των απαιτήσεών του για να φύγει από το Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος σταρ επιθυμεί διακαώς να φύγει από τους «κόκκινους διάβολους» και έχει μοναδικό περιορισμό το να παίξει σε ομάδα του Champions League, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να αποτελεί έναν πιθανό προορισμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μισθός δεν είναι θέμα που τον απασχολεί. Για αυτό είναι πρόθυμος να τον μειώσει αισθητά, είτε για τους «ροχιμπλάνκος», είτε για άλλη ομάδα που θα μπορούσε να στηρίξει την απόκτησή του.

Ο μισθός του αυτή τη στιγμή αγγίζει τις 435.000 ευρώ την εβδομάδα. Είναι έτοιμος να δεχτεί μείωση 30% στις απολαβές του. Με δεδομένο ότι τα έσοδά του από το συμβόλαιο φτάνουν στα 31 εκατ. μεικτά ετησίως, μια μείωση αυτού του μεγέθους θα πλησίαζε τα 10 εκατ. ευρώ.

Έρικ Τεν Χαγκ: «Προτιμώ να ασχοληθώ με αυτούς που έχω, δεν μπορώ να τον περιμένω»

Όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται να ενταχθεί στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού θα αποτελεί πρώτο θέμα στις συνεντεύξεις Τύπου του Έρικ Τεν Χαγκ.

«Κανένα νεότερο. Η κατάσταση είναι ίδια όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Η ανησυχία δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Εστιάζω στους παίκτες που είναι εδώ, που τα πάνε πολύ καλά. Προτιμώ να αναπτύξω και να βελτιώσω αυτό τον τομέα. Δεν μπορώ απλά να κάθομαι να τον περιμένω για να έρθει. Όταν γίνει αυτό, τότε θα τον ενσωματώσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!