Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην Μπαρτσελόνα, που θα χάσει για αρκετούς μήνες τον Νίκολα Μίροτιτς σύμφωνα με το telesport.rs.

Σοκ επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με το telesport.rs ο Νίκολα Μίροτιτς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 6 μηνών από τη δράση.

Ο Ισπανός σουπέρ-σταρ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πλέον επικρατεί αναβρασμός. Η Μπαρτσελόνα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο στο παιχνίδι της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα τσεκάρει την περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον για να καλύψει το κενό! Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν (2018-19) με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και μοιάζει να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Την περίπτωση, μάλιστα, του Σίνγκλετον φέρεται να εξετάζει και ο Ερυθρός Αστέρας όπως είχε φανεί τις προηγούμενες μέρες.

Παρακάτω ακολουθούν και τα ρεπορτάζ για τον τραυματισμό του Μίροτιτς:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!