Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικότερα ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν θα ησυχάσουν όπως όλα δείχνουν αν δεν ντυθεί στα κόκκινα ο Άντονι.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει την επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αυτό διότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον. Αν δηλαδή θα μείνει στο «Ολντ Τράφορντ» ή όχι. Γι’ αυτό και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ολλανδός τεχνικός επιμένει για τον Αντονι. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως παράγοντες της αγγλικής ομάδας θα συναντηθούν σήμερα στο Μάντσεστερ με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού του Αγιαξ. Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί η απόρριψη της πρώτης πρότασης από τον πρωταθλητή Ολλανδίας, ύψους 55 εκατ. ευρώ.

Ο Αγιαξ ζητά 80 εκατ. για να παραχωρήσει τον Αντονι και ο ατζέντης του ταξίδεψε στην Αγγλία για να βρεθεί λύση και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο 22χρονος διεθνής άσος εντάχθηκε στο δυναμικό του «Αίαντα» το καλοκαίρι του 2020. Την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε έχοντας στο ενεργητικό του, υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ, 12 γκολ και δέκα ασίστ σε 33 αγώνες. Ο Αντονι Ματέους ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε ένα συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και πλέον απομένει η συναίνεση του Αγιαξ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!